12 Şubat 2011 Cumartesi

KREŞ HAZIRLIKLARI

Uzun zamandır Ecrin Yaren i kreşe göndermeyi düşünüyordum. Birazcık sosyalleşsin arkadaşları olsun akran guruplarıyla vakit geçirsin birazcık enerjisini boşaltsın, kurallara farkındalık kazansın, sıraya girme, bekleme , sabretme, paylaşma gibi kazanımlar edinsin istiyorum. En önemlisi akranlarıyla vakit geçirmesi... kışın gelmesi ile Ecrin resmen eve hapsoldu. Sivas çok soğuk olduğu için dışarı çıktığımız zaman ya kısa zaman geçiriyoruz ya da sınırlı kapalı alanlarda Ecrin adına sıkıcı vakitler geçiriyoruz. Onun evdeki yalnızlığı , eve büyük dahi olsa biri geldiği zamanki tarifsiz sevinci beni çok üzüyordu.


     Tabi bunların yanında aklımda soru işaretlaride yok değil. Okula erken başlaması , diğer arkadaşlarına göre geç gidip ortama ayak uydurması gerektiği kafamı kurcalıyor. Bi yanım acaba çok mu erken ileride çok mu sıkılır diyor bi yanım evde sıkılmaktan tv seyretmekten daha iyidir diyor. Çok zor bi karar oldu bizim için. Ama şunu düşünüp rahatlıyorum. Kreşe mecbur değiliz istediğim zaman eksilerini görürsem ya da Ecrin de sıkılma hissedersem kreşten alır eski düzenine döneriz. Önümüzün yaz olması yani bu sürenin kısa olması da bi avantaj tabi. Umarım doğru bir karardır. Keşke değilde İyiki de dememeyi umut ediyorum.

  
      Kreş için küçük hazırlıklar yaptık. Örneğin çok sevdiği uzun saçlarını kestirdik. Kuaföre gitmek için ikna sürecim kısa sürdü. Nasıl oldu anlamadım ama saçlarını kestirmeyi kabul etti. Üstelik Kuaförde de hiç sorun çıkarmadı.






     Budaa ilk vesikalık fotografımızın fotografı:)

3 Şubat 2011 Perşembe

BU HAFTA DA BUNA ÇOOK GÜLDÜM:)))

-Anne hani şu kookunç cadılar bayramı var yaaa
- Evet annecim
- İşte o ne zaman?
- Neden?
-İşte Ahsen le birlikte şeker topluycamdaa...:)))))



Bugün sabah.....
-Kızım renkli bantların nerde?
-Anne ben onları mutemenen (muhtemelen) kaybettim:)))