11 Eylül 2010 Cumartesi

MİNİKİMİN 6. BAYRAMI

      
Bebeğimin 6 ama belkide aklı başında ya da bayramı az çok hissedebilecek ilk bayramı Sabah haliyle erken kalktık:( (Bayramın en sevmediğim yönü belkide. Ramazanda hele hele bayram temizliği (bununa hiç anlamış değilim) sonrası yorulmuş bedeni erkenden kaldırmak... Tabi kraliçemiz uyuyor. Bekledik büyük bir sabırla uyandırmadan. Ama ne mümkün .. Bugün iş günü olmayıp tam anlamıyla tatil olsaydı yani biz uyuyor ve de uyumaya devam ediyor olsaydık Beyzadem erkenden kalkardı. Saat 10 olunca bizim desteğimizle uyandı. Gözlerde bırakın biraz daha uyuyayım bakışı. Kahvaltısını yapar gibi yaptı ve bayramlıklarını giydi. Sonrasın sadece 10 dk süren 'aman giysilerim kirlenmesin'tavırları.
Hadi dedim bu anı ölümsezliştirelim. Hemen pozlar vermeye başladı:) Anneaneler , hastanedeki teyze, babaanneler, eski komşularımız derken 'sevgisini hiç belli etmedği' can dostu Ahsen Ela'larda aldık soluğu. Öğlen uykusuna yatmadığı için bi yaramaz , bi hırçın, bi ağlak, bi çekilmez haller... Ahsen Ela'nın dipte köşede oyuncak bırakmaksızın odasını dağıtıp, tırmandığı dolaptan düşüp ve sebepsiz ağlama krizlerine girmesiyle eve döndük.
     Vee Ecrin yaren yoğun yorgun günün ardından koltukta sızmış kalmış. Bebeğim ne kadar da masum görünüyorsun . Nice bayramları birlikte geçiririz inşallah. Ailenle birlikte bizi ziyarete gelmeni görürüz inşallah. Gerçi onun acelesi yok yaşlanmış ve seni başkalarıyla paylaşma fikri hoşuma gitmedi. Ömrünün her günü bayram gibi bayramlarında bayram havasında geçer inşallah küçük meleğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder